Terugblik op activiteiten

Eerste jaarlijkse Estuarium Borrel 2022

Donderdag 16 juni 2022, de mussen vallen nog net niet van het dak, maar binnen in de verbouwing van het kantoor waar de airco nog niet functioneert zit menigeen soms vastgeplakt aan stoel en bureau. En laten we nu uitgerekend vandaag een leuk uitje gepland hebben. 
Een gezellig avondje op het terras van Biercafe Vliegende Hollander aan plein 1940 te Middelburg. Estuarium Vastgoed bv kwam met het lumineuze idee om de avond volledig te sponsoren. Daar zeggen wij uiteraard geen nee tegen. Hell No, we vernoemen het uitje spontaan naar hen en maken er voor het gemak maar gelijk een jaarlijks terugkerende activiteit van, de "Estuarium Borrel Avond".
En wat was het lekker op het terras. Onder het genot van diverse hapjes en keuze uit 600 verschillende soorten bieren (en andere drankjes natuurlijk) werd het een onvergetelijke avond.
We plannen die van volgend jaar ook gelijk maar vast in.
Estuarium, namens de PV en alle collega's hartelijk dank!

KLIK HIER VOOR FOTO'S

Airsoft 2021

Een zonnige nazomerdag op 4 september, een bus met 25 reisgenoten en een bestemming in Zwartewaal.
De ingrediënten voor een leuk personeelsuitje naar Outdoor Brielle voor een partijtje Airsoft. In een legeroverall met een levensecht aanvalswapen en een magazijn vol kleine plastic balletjes met elkaar de strijd aangaan.
Voor de meeste een activiteit die men nog niet eerder gedaan had. 
Bij aankomst werden we verwelkomt met een lunch, waarna een korte briefing met uitleg en veiligheidsinstructies volgde en de wapens uitgedeeld konden worden. Nadat iedereen voorzien was van een wapen konden we de baan op en werden de teams ingedeeld en de munitie uitgedeeld.
Wapens laden, veiligheidspal ontgrendelen en klaar voor actie!
Nog wat onwennig, en niet wetend hoe het voelt om geraakt te worden ging het er nog wat gemoedelijk aan toe en stonden de meeste wapens nog op enkelschots. De eerste keer geraakt worden bleek best nog wel pijnlijk, maar naar mate de strijd heviger losbarstte gingen de meeste wapens op automatisch en werden op voorhand ook wat meer reservemagazijnen mee het veld in genomen. Werd je nu geraakt dan ging dat gepaard met een salvo van kogeltjes en kwamen sommige niet ongeschonden uit de strijd.
Gelukkig werd er ook nog een pauze ingelast om bij te komen en het vocht aan te vullen. Ook werden gelijk alle oorlogswonden getoond en uitvoerig besproken. Degenen die nog niet vaak geraakt waren kwamen na de pauze ook nog aan bod, want nu was het de bedoeling dat het ene team het andere team binnen de snelst mogelijke tijd compleet uitschakelde. Het was nu niet meer de vraag of je geraakt werd, maar wanneer. Ook de minimale afstand om op een ander te schieten bleek ineens ook niet meer van toepassing zodat de beleving nog wat intenser werd.
Na twee uur was de oorlog ten einde er kon er daarna aan de bar hard om gelachen worden. In de tussentijd was het Max Verstappen ook nog gelukt om poleposition vast te leggen voor de race op zondag. 
De dag kon niet meer stuk.
Niet geheel ongeschonden (hier en daar wat kleine blauwe plekjes) uit de strijd komend, onder het genot van nog wat koude drankjes in de bus terug naar Middelburg, kunnen we terug kijken op weer een zeer geslaagde dag en kunnen we al weer na gaan denken over het volgende uitje.


KLIK HIER VOOR FOTO'S

Bezoek Sinterklaas

Hij komt... hij komt....  
Donderdag 3 december 2020 zette hulp Sint weer voet op Delta grond.  Samen met zijn Delta Piet heeft hij zoveel mogelijk bouwprojecten en kantoor bezocht om alle collega’s een heerlijke chocoladeletter te overhandigen. 
Hoe leuk is dat!
Dank u Sinterklaasje, en hopelijk tot volgend jaar! 😊  

KLIK HIER VOOR FOTO'S

Nostalgie op de Solex

Zaterdag 12 september 2020 stond de tweede activiteit van de personeelsvereniging 'De Bouwers' op het programma. Solex rijden door de zak van Zuid-Beveland. Dat Solex rijden populair is bleek wel uit het aantal aanmeldingen.
Ook was het heerlijk weer wat de dag helemaal compleet maakte.

Na een goed verzorgde lunch bij de Panhoeve in 's-Heer Arendskerke kregen we instructies van Solexverhuur Oudelande en gingen we er als een haas vandoor. De één iets sneller dan de ander 😉.

Middenin de polder is dan ineens de eerste stop, 't Klompekot in Ovezande. Bij dit gezellige bruin eetcafé, waar je tot onze verbazing ook Thaise specialiteiten kan bestellen, hebben we op het terras in het zonnetje wat gedronken.
Vanaf Ovezande zijn we via allerlei andere onbekende pareltjes naar Baarland gescheurd. Op de dijk in Baarland hebben we bij paviljoen De Landing onder het genot van een drankje kunnen genieten van het prachtige uitzicht over de Westerschelde.

Onze collega Wilfred van den Dries had een prachtige route van circa 45 km door Zuid-Beveland uitgestippeld. We hebben een schitterende tocht door de natuur gemaakt, langs mooie plekken, boomgaarden, door de polders en met prachtig uitzicht over de dijken en het water. We hebben enorm genoten van alles om ons heen.

KLIK HIER VOOR FOTO'S

Curling

Ondanks dat de personeelsvereniging pas op 12-12-2019 is opgericht, was het eerste uitje op 9 december al een feit. Met een groep enthousiaste collega's zijn we gaan curlen op de schaatsbaan in Middelburg. 
Onder het genot van glühwein, erwtensoep en een broodje worst zijn we de sportieve strijd met elkaar aangegaan. Al met al een geslaagde en gezellige avond die zeker voor herhaling vatbaar is.

KLIK HIER VOOR FOTO'S