Terugblik op activiteiten

Ladies Night 2022

Het kan niet op met de jaarlijks terugkerende activiteiten. Naast de " Delta Movie Night" en de " Estuarium Vastgoed Borrel" kunnen we nu ook de "Delta Ladies Night" aan het lijstje toevoegen.
Dit keer hebben de dames het netjes gehouden met een etentje bij BLVD, maar volgende keer wordt het wellicht  een bezoekje aan de Chippendales?

Airsoft 2021

Een zonnige nazomerdag op 4 september, een bus met 25 reisgenoten en een bestemming in Zwartewaal.
De ingrediënten voor een leuk personeelsuitje naar Outdoor Brielle voor een partijtje Airsoft. In een legeroverall met een levensecht aanvalswapen en een magazijn vol kleine plastic balletjes met elkaar de strijd aangaan.
Voor de meeste een activiteit die men nog niet eerder gedaan had. 
Bij aankomst werden we verwelkomt met een lunch, waarna een korte briefing met uitleg en veiligheidsinstructies volgde en de wapens uitgedeeld konden worden. Nadat iedereen voorzien was van een wapen konden we de baan op en werden de teams ingedeeld en de munitie uitgedeeld.
Wapens laden, veiligheidspal ontgrendelen en klaar voor actie!
Nog wat onwennig, en niet wetend hoe het voelt om geraakt te worden ging het er nog wat gemoedelijk aan toe en stonden de meeste wapens nog op enkelschots. De eerste keer geraakt worden bleek best nog wel pijnlijk, maar naar mate de strijd heviger losbarstte gingen de meeste wapens op automatisch en werden op voorhand ook wat meer reservemagazijnen mee het veld in genomen. Werd je nu geraakt dan ging dat gepaard met een salvo van kogeltjes en kwamen sommige niet ongeschonden uit de strijd.
Gelukkig werd er ook nog een pauze ingelast om bij te komen en het vocht aan te vullen. Ook werden gelijk alle oorlogswonden getoond en uitvoerig besproken. Degenen die nog niet vaak geraakt waren kwamen na de pauze ook nog aan bod, want nu was het de bedoeling dat het ene team het andere team binnen de snelst mogelijke tijd compleet uitschakelde. Het was nu niet meer de vraag of je geraakt werd, maar wanneer. Ook de minimale afstand om op een ander te schieten bleek ineens ook niet meer van toepassing zodat de beleving nog wat intenser werd.
Na twee uur was de oorlog ten einde er kon er daarna aan de bar hard om gelachen worden. In de tussentijd was het Max Verstappen ook nog gelukt om poleposition vast te leggen voor de race op zondag. 
De dag kon niet meer stuk.
Niet geheel ongeschonden (hier en daar wat kleine blauwe plekjes) uit de strijd komend, onder het genot van nog wat koude drankjes in de bus terug naar Middelburg, kunnen we terug kijken op weer een zeer geslaagde dag en kunnen we al weer na gaan denken over het volgende uitje.


KLIK HIER VOOR FOTO'S